hundträning

jahopp, som vanligt då man säger hundklubben, hundträning och Caroline i samma mening så kommer regnet... humor!
men nej nej, inte bitter!

kvälls tjatter

sitter nu och glor på allsång tillsammans med sambon.
dagen har gått i rasande fart... galet hur vissa dagar bara försvinner!

har den senaste tiden tänkt på farmor massor... saknar verkligen henne så otroligt mycket!! önskar man kunde vrida tillbaka tiden och få mer tid tillsammans... älskar dej farmor... saknar dej!!!



frukost

Nehe, nu tar vi frukost på jobbet med ny energi påfyllt! gott gott.



trött

idag är mina tankar bittra! bitter på folk som bara gnäller och gnäller,,aldrig visar tacksamhet eller ens säger tack... ibland saknar jag ödmjukhet bland folk runt mej. men men.



aj

jäkla hundar att stressa upp sig vid nya dofter på promenaden. idag var det nosa nosa nosa och åt olika håll, resultat, sträckning i armen och nu kan jag inte lyfta armen i olika lägen... skit hundar!



mysfaktorn på topp!

vi har under dagen badat och solat, hundarna har fått bada och grillen är nu tänd! kött pommes och kallsås... å traditionella grillade tomaten oxå. jordgubbar noppade och sköljda. en underbar lördag alltså.



bättrar på...

jag och Nixon är ligger ute och bättrar på brännan haha. eller iallafall jag haha. njuter av ledig dag och känner mej nöjd! knallvärmt idag och inser att poolen kommer få sällskap ofta idag :-)



hett

kl är 18.30 ca nu, i skuggan mäter vi 27grader... gick promenad med hundarna precis och blev kokhet! väl hemma, skutt i badkläder och ner i poolen som står på baksidan i skuggan men temperaturen visar ändå 25 grader i vattnet.... hopp i och plumsar runt en stund varpå kroppen nu är sval och go! hoppas på govärme imorn oxå!



slut som artist!

hemma från jobbet... dö trött! en dag kvar... helt sjukt vad kroppen lägger av sig då man är ledig och fri från alla måsten! släpat mej ner i källaren och dragit på tvättmaskinen som nu tvättar lite :-) . nu ska jag nog slänga av mej lite kläder och lägga mej i solen och bara njuta av ensamheten en stund. vila min arma själ...



nöjd och glad!

lyckat träningstillfälle ikväll, alla hundarna var super fokuserade och glada. som avslut blev de Bus och lite prat :-)
bild på de fina nedan.



vilar lite

la mej just för lite vila... det dröjer inte länge innan man har bästa sällskapet på plats... gos Nixon.
ikväll ska vi träffa Caroline och Pyra för lite rally, kul kul kul!



jobbstart

första dagen på jobbet gjord... klippslut och tömd på all min energi... ge mej tillbaka min semester ;-) hoppas huvudet ska fungera bättre imorn! för idag är ordet: kaos!



fototajm imorn

lite roligt nu då fotouppdragen kommer fler och fler :-)
alltid kul då folk uppskattar det man gör. men skulle vilja utvecklas mer... funderar på att kanske gå någon kurs för att få mer tips och råd och nya synsätt på motiv osv...



nya bilen

skaffat ny räser minsann! nu glider vi på vägarna snyggt!


med tillägg att alla bakrutor nu är tonade med solarplexus, endast det bästa är gott nog åt hundarna :-)

målarskit

alltså, måla är verkligen inte kul någonstans! vi har ju i sommar målat om huset själva, slitgöra och vi har haft hjälp av min pappa och lite hjälp av bror. men en har allt stannat av då vi bara haft långsidan på garaget kvar... men nu på förmiddagen har jag kämpat och fått långsidan klar. bara per m får klättra och ta dom höga höjderna nu :-) .Nehe, nu ska jag vika tvätt och hänga upp lite nytt. hare!

slut på semester

jaha... nu var årets semester till sin ände... trist! på måndag börjar jobbet och tid att lära sig massa nytt för att redan börja vikariatet som gäller året ut. spännande!



RSS 2.0