Tror dan blir finfin=)

Idag äre lovat sol ute!! Så de har jag tagit fasta på å så måste de nu bli hihi ;-)
Nämligen så ska de fixas ute idag... gamla döa blomster ska få hälsa på hos herr och fru sopsäck å slussas vidare till soptippen.
Ute möblerna ska in på vinterförvaring och allmänt höststäd ska ske ute.
Mamma å pappa skulle komma upp oxå, så de blir grillat till lunch!!! MUMMS!!
Per jobbar så han får vara utan hihi=)


Kommentarer
Postat av: Marie - En fotograferande hundtoka

Vi åker hemifrån runt 16 den dagen de ska på konserten, kommer då till er två timmar senare, har du ej slutat jobba då?, sedan hade de då tänkt att vi skulle ligga kvar över på natten, så åker vi på morgonkvisten vidare neråt till Oskarshamn runt 8 knske, så det är eftermiddagen och kvällen som jag blir kvar den dagen de ska på onsert. P&F kommer hem på natten ef konserten. Så verkar de ha planerat. Vi tänkte också då att vi kunde göra så ef det är rätt väg vi ska åka då så slipper F åka hem igen och sedan åka samma väg igen.



Men går det inte så tar jag tåget dagen efter tidigt så kanske Fredik kan ligga kvar så får han då ni åker till jobbet också åka och vänta in mig då jag tar tåget så. Så får han vänta i katrineholm och strosa tils jag kommer

2011-10-01 @ 16:47:00
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Marie - En fotograferande hundtoka

Ja jag har inte heller haft en uns vetskap i detta. Men kan F ligga över där så slipper han köra hem på natten, Per var ledig va?



Så åker Bellman och jag tåg till Katrineholm, det är ok



kramar

2011-10-01 @ 18:39:19
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Marie - En fotograferande hundtoka

enligt F var det redan bestämt, du slutade 12:30, Per va ledig och Per hade skickat sms att vi var välkomna, så trodde ni planerat det ihop.



Nääeee känns som jag kommer vara lite i vägen, kommer ju inte förens k 18 tiden, samt inte så roligt för mig då du i alla fall inte ska vara hemma. så jag följe ej med och åker till Katrineholm med tåg på torsdagen.



Ha nu en fortsatt trevlig kväll

kraam

2011-10-01 @ 18:54:31
URL: http://myflowergirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0